Donatie Schipholfonds

Op vrijdag 13 december was het dan zover. De feestelijke uitreiking van donaties van het Schipholfonds ging van start en namens het DEV bestuur waren Hetty en Niels aanwezig om de toen nog onbekende donatie in ontvangst te nemen. Ook 20 andere verenigingen en goede doelen die een aanvraag hadden gedaan, waren van de partij.

De middag begon met een interessante tour van ‘Schiphol behind the scenes’. Tijdens deze georganiseerde busrit over heel Schiphol, kom je op plaatsen waar je anders nooit komt. Een aanrader voor ouders met jonge kinderen die geïnteresseerd zijn in vliegtuigen en luchthavens met al zijn facetten.

Na deze rondleiding kwam het hoge woord er uit. Van onze wens voor vervanging van een aantal toestellen heeft Schipholfonds toegezegd om een compleet nieuwe dames wedstrijdbrug te vergoeden ter waarde van € 3.500,- !!! Super fijn voor de vereniging en alle kinderen die vele uren training met deze brug zullen uitvoeren. De materiaalcommissie van DEV gaat nu kijken wanneer het beste moment is om deze brug aan te schaffen.

Super blij zijn wij! Bedankt Schipholfonds!