DEV Grote Clubactie 19 sept!!!

Beste lotenverkopers van DEV,

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! DEV doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is nieuwe materialen zodat de gymlessen nog leuker worden. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig.

Online:

Je ontvangt van ons een e-mail met daarin onze clublink naar de verkooppagina. Ook krijg je een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Met een Superlot verkoop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus € 150,-. Bij de verkoop van een Superlot  vult de koper zijn gegevens online in en betaalt de koper per eenmalige machtiging (de Grote Clubactie incasseert dan € 150,- en de koper ontvangt de 50 lotnummers op zijn rekening)

Met ieder verkocht Superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. 5.000,-!

Wanneer, waar en hoe?

De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!

Win gave prijzen

Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

  • Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van je trainer de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.
  • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs!

Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl.

Tip!

Vertel lotenkopers wat jullie clubdoel is. Mensen willen graag weten waar hun geld aan wordt besteed. Ons doel van de Grote Clubactie 2020 is nieuwe materialen voor alle groepen.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Wil je liever met papieren loten langs de deur of via het verkoopboekje loten verkopen? Dat kan!. Juf Hetty heeft loten en verkoopboekjes voor jullie. Stuur een mail naar  hetty@dev-oostzaan.nl met daarin je naam en  het aantal papieren loten of verkoopboekjes dat je wilt bestellen.

Voor overige vragen of opmerkingen kun je mailen naar: secretariaat@dev-oostzaan.nl

Heel veel succes!