SPONSORKLIKS voor DEV!!!!!!!

Sponsor DEV, het kost je niets extra!! Doe je online-aankopen via de banner van SponsorKliks op onze website en steun de vereniging

Aan alle DEV-ers en iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt:

Vanaf nu is het voor iedereen die DEV een warm hart toedraagt mogelijk om onze vereniging GRATIS te sponsoren. En het is echt héél eenvoudig.

Op de website van DEV, www.dev-oostzaan.nl, staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van honderden zeer populaire webwinkels, waaronder bijvoorbeeld Bol.com, Wehkamp, Media Markt, Cool Blue, Albelli en Zalando. Ook vele reisbureaus en vliegticketsites zijn via DEV en SponsorKliks bereikbaar.

Elke keer als jij (via de banner!) iets koopt bij een van deze bedrijven levert dat DEV een leuke commissie op, terwijl jij zelf de gewone prijs betaalt die je anders ook zou betalen. HET KOST JOU DUS HELEMAAL NIETS EXTRA, maar levert DEV een aardig extra’tje op om weer leuke dingen voor de vereniging mee te doen.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via DEV en de SponsorKliks-banner op onze website kun je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert voor onze vereniging. En natuurlijk geldt ook nu weer: jij betaalt zelf geen cent extra.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens DEV

Kijk hier voor de commissies