Lesaanbod

Omschrijving van de lessen:

Ouder & Peutergym, voor peuters vanaf ± 2 jaar. Deze lessen worden gegeven in de ochtenduren. De fantasie van de peuter wordt geprikkeld door toestellen, spelletjes en muziek.

Kleutergymnastiek voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. Tijdens deze lessen op woensdagmiddag worden de basisvormen van bewegen op een speelse manier aangeleerd.

Toestelturnen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Dit kan beoefend worden op recreatief en selectieniveau (selectieniveau op uitnodiging). Er kan worden meegedaan aan wedstrijden op diverse niveaus.

Acrogymnastiek is een combinatie van acrobatiek, dans, kracht en coördinatie. Acrogymnastiek wordt beoefend met duo’s of trio’s. Ook dit kan beoefend worden op recreatief en selectieniveau (selectieniveau op uitnodiging).

Sportfit 55+ lekker bewegen voor ouderen, gezelligheid en bewegen staan voorop, verschillende sporten (geen toestellen) worden uitgeoefend.

Bodyshape voor de verbetering van je uithoudingsvermogen, spierkracht, houding, lenigheid en coördinatie op de klanken van een lekker muziekje.

Damesplusuur is bodyshape voor dames v.a. ± 55 jaar.

Recreatie volleybal, op maandagavond in een gemengd team een leuk spel volleybal spelen vanaf ± 30 jaar