Woensdag 28 November 2018
14:15

Sinterklaasfeest bij DEV (28 november)

Hallo lieve D.E.V.-kindertjes, 

Nog even en dan is het zover…..Sinterklaas komt weer naar D.E.V.!!!!                                          

Op 28 november 2018 van 14.30u- 16.00u  is het grote D.E.V. Sinterklaasfeest in de Sporthal van Oostzaan (Twiskeweg 107).

Het feest is alleen bestemd voor kinderen die lid zijn van D.E.V.

Het wordt een superleuke middag!

 

De deur van de sporthal gaat om 14.00 uur open. Zorg dat je voor 14.20 uur aanwezig bent! De ouders/verzorgers van de peuters mogen bij hun kind blijven. Alle andere ouders/verzorgers verzoeken wij de sporthal te verlaten. Er is voldoende leiding aanwezig bij de kinderen in de zaal.

 

Als je er ook bij wilt zijn, lever dan het ingevulde antwoordstrookje vóór 15 november 2018 in bij de leiding van D.E.V. of gooi het in de brievenbus bij Hetty de Lange, Kerkstraat 106a, Oostzaan. Je mag ook een e-mail, met je naam en leeftijd, sturen naar hetty@dev-oostzaan.nl of connie@dev-oostzaan.nl  

 

Sinterklaas vindt het erg leuk  als je de kleurplaat heel mooi gaat inkleuren en deze vóór 23 november 2018 inlevert bij juf Hetty of juf Connie. Dan hangen zij de kleurplaat  op in de Sporthal tijdens het feest. De mooiste kleurplaten krijgen een prijsje! Er zijn diverse leeftijdscategorieën.

 

Nou, lieve kindertjes tot gauw ! ! !

Spaanse kusjes van Sinterklaas en zijn Pietermannen   

                                        

 

Terug naar evenement