Zaterdag 29 December 2018

Dutch Gymnastics - A Touch of Gold

Het gouden randje van de kerstvakantie voor jong en oud. Op zaterdag 29 december is de Ziggo Dome twee keer het decor van een geheel nieuwe adembenemende show die je onderdompelt in de wereld van dans, acrobatiek en gymnastiek.

De derde editie van A Touch of Gold neemt je dit jaar mee in de rijke geschiedenis van 150 jaar gymnastieksport. Een ode aan de sport verpakt in een modern visueel spektakel vol entertainment. Van het eerste Olympische turngoud tijdens de Spelen in 1928 in Amsterdam tot de gouden medailles van Epke Zonderland en Sanne Wevers tijdens de laatste twee Spelen. Grensverleggend momenten die verrassend worden gepresenteerd in een unieke show vol wereldsterren en met al onze Olympische turnhelden.

Houd de site goed in de gaten voor bekendmaking van de artiest die dit jaar A Touch of Gold presenteert en voor de internationale acts die hun opwachting zullen maken tijdens deze bijzondere editie. Ben je geïnteresseerd om te komen met een groep groter dan 25 personen of heb je interesse in hospitality? Neem dan via deze link contact met ons op. Er zijn twee voorstellingen: matinée voorstelling om 13:00 uur en een avond voorstelling om 19:30 uur.

Terug naar evenement